Beste toneelvrienden,
In december 2021 waren wij helemaal klaar met de bewerking van de toneeltekst voor onze nieuwste productie en verheugden wij ons erop om eindelijk opnieuw van start te kunnen gaan.
Helaas nam het beruchte overlegcomité ook in de maand december nieuwe coronamaatregelen waardoor wij tot het einde van januari niet in onze zaal De Walvis mochten repeteren.
Aangezien de voorstellingen net zoals vroeger in de paasvakantie zouden doorgaan en we dus nu door deze onzinnige maatregel maar twee i.p.v. de gebruikelijke en noodzakelijke drie maanden konden repeteren, hebben wij met onze toneelgroep – én met spijt in ons hart – besloten om ook in 2022 onze toneelproductie niet te laten doorgaan.
We hopen in ieder geval om – na 4 jaar! – in 2023 opnieuw een reeks onvergetelijke voorstellingen voor jullie te kunnen brengen!
 
 

Klik hieronder op de naam van een productie om er meer over te vernemen.


In 2019 bracht het NWT haar 37ste productie: Een Koekje Van Eigen Deeg’.  Deze komedie was een bewerking door Stef Dehollander van ‘Oscar' van Claude Meunier (en vertaald door Karel van Bosheim).

In 2018 bracht het NWT haar 36ste productie: ÇA VA maar niet altijd SEUL’.  Deze thrillende komedie werd door Stef Dehollander geschreven.

In 2017 bracht het NWT haar 35ste productie: Miss Curieuzeneuze’.  Deze komedie was een bewerking door Stef Dehollander van ‘Madam Claxon' van Ruud De Ridder en Nicole Laurent.

In 2016 bracht het NWT haar 34ste productie: We Krijgen Een Kindje’.  Deze komedie in twee delen was een bewerking door Stef Dehollander van ‘Tom, Dick & Harry’  van Ray en z’n zoon Michael Cooney. 

 

Bekijk de vorige website van het Nieuw Wulvergems Toneel.